23948sdkhjf

Nytt femårsavtal till Scana Steel

Scana Steel Björneborg AB har tecknat ett ramavtal med Premier Hytemp Limited gällande leveranser av smidda produkter i form av stänger och plattor.
Scana Steel Björneborg har en lång historia som leverantör till Premier Hytemp, som kräver smidda stålprodukter med hög och jämn kvalitet för sina komplexa applikationer till olja-och gasindustrin.

Premier Hytemp är baserade i Skottland och Singapore och är marknadsledande i utbudet av bearbetat material av nickellegerat, rostfritt och låglegerat stål till Olja- & Gasindustrin.

Stålleverantör av världsklass
Värdet av kontraktet beräknas till cirka 50 MSEK per år.

Scana skriver i ett pressmeddelande att de ser detta långsiktiga samarbete och det nya kontraktet som ett erkännande att Scana Steel Björneborg är en stålleverantör av världsklass.

-Vi har haft ett starkt samarbete med Scana i mer än 25 år och jag är glad att vi ytterligare har utökat detta genom undertecknandet av detta nya kontrakt. Scana är en viktig partner för Premier Hytemp och jag ser fram emot att fortsätta detta samarbete i många år framöver, säger Will Gold, finansdirektör i Premier Hytemp.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078