23948sdkhjf

Evomatic levererar robotar till Shiloh i Olofström

Köper in två celler som ska användas för svetsning av mutter och skruv.
Shiloh i Olofström investerar i ytterligare två robotceller.

Dessa är standardiserade och plattformsbaserade för punktsvetsning och motståndssvetsning av mutter och skruv.

Shiloh Industries är en global leverantör av metallprodukter till fordonsindustrin och allmän industri. Produktionsprocesserna omfattar pressning, gjutning och sammanfogning i stål, aluminium, magnesium eller olika kombinationer av dessa material.

Shilohs anläggning i Olofström har cirka 300 medarbetare. Dessa är verksamma inom plåtpressning, sammanfogning och montering.

Det är Karlshamnsföretaget Evomatic som kommer att leverera cellerna.

Partnern Yaskawa har skeppat ut robotar, Swedweld muttersvetsar och muttermatare och Aro har bidragit med punktsvetstänger.

Arbetet omfattar konstruktion, tillverkning, installation och drifttagning.

Leverans sker andra och tredje kvartalet i år.

Evomatic är ett automationsföretag med kunskap inom mekanik, elteknik, robotteknik, programmering och installation. Företaget har funnits sedan 1998. I dag sysselsätter man ett 70-tal medarbetare i Karlshamn där de har sin hemvist.

Företaget arbetar över hela landet med aktörer inom vitt skilda branscher som automotive, livsmedelsindustri, tillverkningsindustri och engineering.

Evomatic levererar nyckelfärdiga utrustningar och ansvarar för konstruktion, programmering, installation, driftservice och eftermarknad.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.093