23948sdkhjf

Alutrade investerar i ny såg

För att ytterligare kunna korta ledtider har Alutrade AB investerat i en helt ny variant av kapsystem.
Alutrades styrka är att ta fram specialprofiler enligt kundens önskemål. Med sin tekniska kunskap resulterar det i den optimala aluminiumlösningen. Alutrade är med genom hela kedjan – från idé till en nyckelfärdig produkt!

Modern logistikavdelning
Företagets moderna logistikavdelning har hög kapacitet och levererar snabbt och säkert över 1 000 artiklar från lager inom en vecka. Kapning av profiler ingår som ett naturligt led i tillverkningen. Bandsågarna är främst avsedda för kapning av plattstänger, men klarar dimensioner upp till 450x450 mm.

Förstärkning
Alutrade har nu förstärkt maskinparken med en dubbel geringssåg. Precision T2 är en helt ny variant av kapsystem. Noggrannare, snabbare, mångsidigare och säkrare. Fem servoaxlar, 15 grader spetsmått utåt, en virtuell axel för rotation av kapenheterna för att säkerställa maximal frihet, noggrannhet och stabilitet. Snabböppnande, elektronisk främre skyddslucka säkerställer högsta nivå av ergonomi, akustisk komfort och säkerhet. Sågen kommer att levereras till Alutrade i slutet på mars månad.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.084