23948sdkhjf

LEAX investerar och tänker LEAN

Företaget har gjort investeringar på uppåt 10 MSEK
För att komma igenom den gångna finanskrisen som larmslog hela industribranschen blev LEAX tvungna att börja tänka om och bli ännu mer kreativa i sin verksamhet. Genom att använda metoder inom business reengineering har ett första steg påbörjats i form av en stor omstrukturering i en del av produktionen.

Nya Hamnvägen i Köping
Det har frigjorts 850 m2 yta i en av produktionsanläggningarna på Nya Hamnvägen i Köping. En rejäl ommöblering har skett utav både befintliga maskiner och med nyinvesteringar för uppbyggnad av nya flöden för axlar till den tunga fordonsindustrin.

Konkurrenskraft
De nya flödena är byggda enligt Lean-konceptet där fokus har lagts på bra effektiva flöden för att minimera ledtider, optimera cykel tider samt har kapabilitetsförbättringar gjorts för att höja kvaliteten. För att möjliggöra detta har investeringar skett uppåt 10 MSEK, allt för att stärka framtida konkurrenskraft och för att ytterligare kunna stärka sin tekniska utveckling. De drivlinjeprodukter som kommer att tillverkas här är när det gäller komplexiteten bland de mest avancerade i en drivlina.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.109