23948sdkhjf

Rekordår för Deva Mecaneyes

Teknikkonsultföretaget växte med över 47 procent förra året.
Det Västeråsbaserade teknikkonsultföretaget Deva Mecaneyes slog omsättningsrekord förra året. Företaget växte med över 47 procent till en omsättning på 77 miljoner kronor. Lönsamheten var god. Sedan 2014 har företaget fördubblats.

– Den största framgångsfaktorn är att vi lyckas attrahera och utveckla de vassaste ingenjörerna och ledarna i regionen, säger företagets vd Magnus Welén enligt ett pressmeddelande.

Antalet medarbetare ökade med 18 stycken under året till drygt 75 vid årsskiftet. Dessa är baserade vid kontoren i Västerås och Borlänge.

Planen för 2018 är fortsatt tillväxt och företaget har redan under januari anställt ytterligare tre ingenjörer.

– Vi har som bolag nått en ny plattform och ser framtida möjligheter att växa vidare. Under 2018 kommer vi att ytterligare förpacka våra spetskompetenser inom produktutveckling och produktionsutveckling och erbjuda dessa på en större geografisk bredd genom att nyttja möjligheterna inom den starka digitaliseringstrenden i industrin, säger Magnus Welén enligt pressmeddelandet.

Deva Mecaneyes är en del av konsultkoncernen Aros Technology Partner med totalt 240 medarbetare. I koncernen ingår utöver Deva Mecaneyes bolagen Tritech Technology och Filoprocess.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094