23948sdkhjf

FKG arrangerar Tech Days hos Geely i Kina

"Ett unikt tillfälle att bli leverantör eller starta samarbete med Geely".
Intresset för svenska leverantörer av komponenter och tjänster är stort från kinesiskt håll. Därför arrangerar leverantörsorganisationen Fordonskomponentgruppen, FKG, på inbjudan från fordonstillverkaren Geely, en specialutställning för svenska leverantörer hos dem som hålls den 15-16 maj.

– Det är ett unikt tillfälle att bli leverantör eller starta samarbete med Geely på annat sätt, säger FKG:s vd Fredrik Sidahl.

Bakgrunden är Kina-resan som gick under namnet Go Global och som genomfördes av FKG och Business Region Göteborg, BRG, i december förra året. Resan avslutades med ett studiebesök vid Geelys tekniska utvecklingskontor som ligger i Cixi.

– Geely har som mål att bli en av världens största fordonstillverkare. Eftersom Volvo Cars är en del av "familjen" och att svenska leverantörer är intressanta, ser vi en möjlighet att skapa kontakt och affärer med detta växande företag, säger Fredrik Sidahl.

Utställningen genomförs med stöd från Energimyndigheten. Den enda kostnaden för deltagande företag är resan och eget upphälle.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.11