23948sdkhjf

Rotage växlar upp

Försäljningschefen Bo Hansson kommer in som delägare hos legotillverkaren.
Rotage ökade omsättningen med 20 procent förra året till en ny rekordnivå, enligt ett pressmeddelande. Företaget ser positivt på efterfrågeläget det här året och räknar med att växa ytterligare.

Basen är Kvänum som är en tätort i Vara kommun i Västra Götalands län. Orten är belägen på Varaslätten.

Företaget blev majoritetsägare i Plåtmodul för ungefär ett år sedan. Därefter har det skett ett arbete med att få de båda företagen att gå i samma riktning och skapa en samsyn.

– Här ser vi en stor utvecklingspotential framåt genom att dra nytta av respektive företags styrkor, säger Rotage vd Mathias Larsson enligt pressmeddelandet.

En nyhet som nu också presenteras är att försäljningschefen Bo Hansson går in som delägare.

– Jag är stolt och glad över förtroendet. Delägarskapet ger mig möjlighet att utvecklas personligen och om möjligt ännu mer motiverad i mitt arbete, säger Bo Hansson.

Han är en riktig veteran på företaget med hela 23 års tjänstgöring bakom sig. Bo Hansson började att arbeta som laseroperatör på företaget. Över åren har han sedan haft olika tjänster och är nu alltså försäljningschef.

– Det är glädjande att vi får in Bo Hansson som delägare och kan utveckla företaget ännu starkare. Delägarskap uppmuntrar till långsiktighet och expansion in i framtiden, säger styrelseordförande och huvudägare Ingemar Ronger enligt pressmeddelandet.

Ägarförändringen presenterades för medarbetarna i samband med årsinformationen den 7 februari i företagets lokaler.

Bo Hansson kommer att ingå i både styrelse och ledningsgrupp. Han tillträder nu också som vice vd och marknadschef.

Rotage är en legotillverkare med anor ända tillbaka till 1970-talet. Deras maskinpark klarar av tillverkning av såväl detaljer som komponenter.

Legotillverkaren tillhandahåller laserskärning, stansning, bockning, svetsning och montering. De är även verksamma inom ytbehandling.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078