23948sdkhjf

Interdoor kör på efter konkursen

Den nya irländska ägaren Dortek har ett starkt fokus på utveckling.
Stämningen på Ystadsföretaget Interdoor beskrivs som mer positiv efter återstarten i slutet av förra året efter konkursen. Det rapporterar Ystads Allehanda.

Den nya ägaren är intresserad av verksamheten.

– Dortek har starkt fokus på utveckling. Det viktiga är att våra gamla kunder uppmärksammar att vi finns kvar, säger platschefen Mats Hörgård till tidningen.

Företaget gick i konkurs i mitten av september förra året, vilket Metal Supply då rapporterade. En månad senare tog irländska Dortek över verksamheten. Det nya namnet är nu Dortek Interdoor.

De tillverkar stål- och glasfiberdörrar. Det sker i en mängd olika varianter som sedan specialanpassas efter kundens behov.

Alla 15 medarbetare fick jobba kvar i företaget, enligt vad samma tidning skrev i mitten av oktober förra året. Tolv av dessa finns i produktionen medan övriga tre arbetar med försäljning och administration. Många medarbetare är gamla och har varit många år på företaget.

Dortek har funnits i 50 års tid. Företaget har fabriker i Europa och Asien. Försäljningskontor finns etablerade över hela världen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079