23948sdkhjf

Efterfrågan ökar enormt för metallföretaget

Utvecklingen för Falks Broker överträffade alla förväntningar förra året.
Anderstorpsbaserade Falks Broker uppger att utvecklingen förra året överträffade alla förväntningar. Från en stabil nivå ökade efterfrågan "enormt" på enklare sätt att tillverka komplicerade detaljer.

Flera stora verkstadsföretag hörde av sig under våren och hösten förra året. Därmed har "ett flertal" projekt startats nu under tidig vinter och under de de första dagarna 2018.

– Som leverantör av metalformsprutade och sintrade komponenter så kan vi konstatera att ingen av dessa tekniker är nischade längre utan köps in av en stor bredd av industriföretag, säger Mathias Sjödahl som är ägare och vd på Falks Broker, enligt ett pressmeddelande.

Bolaget bedriver handel med metallvaror. I deras sortiment finns bland annat förbrukningsvaror, högtrycksventiler, komponenter till pumpar, maskinbearbetade delar, rör- och flödesutrustning och ventiler.

De optimerar produktionsteknik för detaljer i metall. Företaget har funnits i Anderstorp i Jönköpings län i Gnosjöregionen sedan 1989 och handlar direkt hos tillverkare i Europa och Asien för svenska och utländska kunder.

Bland kunderna finns främst företag som är underleverantörer till tung industri och tillverkare av maskiner, motorer och maskinella verktyg.



Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063