23948sdkhjf

Tre maskinorder till Din Maskin

Din Maskin avslutade 2010 med tre order. En avgradningsmaskin, en servoelektrisk kantpress och en ny stanslinje fick nya ägare.
Det är Proton Lighting AB, CNC-Plåt och Getinge Sterilization AB som har gjort maskinuppköp hos Din Maskin.

Getinge valde enkelheten
Getinge Sterilization AB investerar i en Fladder avgradningsmaskin.

Lars Gustafsson, produktionsledare på företaget, berättar att det var enkelheten med Fladder avgradningsmaskin som blev det avgörande när de skulle välja maskin.

- Vi producerar endast i rostfritt och med höga kvalitetskrav. Eftersom det är många olika operatörer som skall kunna använda maskinen kräver det att handhavandet är så enkelt som möjligt samtidigt som resultatet skall bli perfekt. Det tycker jag att vi har hittat i Fladder avgradningssystem.

Proton Lighting AB storinvesterar
Proton investerar nu i en ny stanslinje. Det är en Linapunch MC från Dimeco i Frankrike.



Linapunch MC är en helt ny servodriven stansmaskin som stansar från coil och det är den första anläggningen som säljs i Sverige.

Jonas Tedenstad, produktionschef på Proton Lighting, berättar att de i dag kör de aktuella produkterna i två olika maskiner i tvåskift.

- Den nya maskinen kommer att ge oss en fantastisk kapacitetsökning. Vi ser verkligen fram emot att få ta den i bruk.


E-Brake till CNC Plåt
CNC Plåt investerar i ännu en E-Brake som är en servoelektrisk kantpress från Finn Power.


- Vår första E-Brake installerades efter semestern i år och vi insåg snabbt vilket lyft det blev i produktionen: den var tyst, operatörerna fick en bra arbetsmiljö och nu får de förutsättningarna att göra ett ännu bättre jobb, , säger Johan Sjöblom, marknadschef och delägare i CNC Plåt.

Han fortsätter: "För att hinna serva alla nya kunder vi har fått tog vi snabbt beslut om att investera i ytterligare en E-Brake."
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078