23948sdkhjf

Cadcraft öppnar fyra nya kontor

Systemlösningsspecialisten öppnar fyra nya kontor i Östergötland/Mälardalen vilket gör att Cadcraft nu finns representerade på nio orter.
Cadcraft har under en rad år gått mycket starkt och företaget har ett djupt kunnande inom CAD och PDM.

På senare år har man även stärkt sitt erbjudande genom en rad strategiska samarbeten.

- Nu är det åter dags att växa organiskt och geografiskt. Vi har sedan länge affärer som vi hanterar i Östergötland, Mälardalen och Stockholmsregionen och behöver en starkare lokal närvaro där. Därför knyter vi nu till oss sju skickliga nya medarbetare som matchar vår egen kompetens perfekt, säger Torbjörn Johansson, VD på Cadcraft.

Bas i Örebro
Efter årsskiftet slår det första nya kontoret, i Örebro, upp portarna och bildar bas för Cadcrafts närvaro i den nya regionen.

Snarast möjligt kommer sedan lokala kontor i Köping, Eskilstuna och Motala att etableras som mindre satelliter kring Örebrokontoret.

Dessutom förstärks kontoren i Borås och Göteborg med två nya medarbetare.

-Vi blir givetvis ett team inom Cadcraft, inte flera, säger Torbjörn Johansson.Hela Cadcrafts kompetens ska erbjudas kunderna i de olika projekt vi driver, oavsett var någonstans vi har specialisten som behövs, precis som alltid. Skillnaden är att vi nu kan erbjuda en bättre kontinuitet i den nya regionen, där så mycket tillverkningsindustri har sin bas.

Lång erfarenhet
De nya medarbetarna är väl etablerade i branschen sedan tidigare, flera med lång erfarenhet från både kund- och leverantörssidan och samtliga med mångårig erfarenhet av Autodesks produkter – basen i Cadcrafts produktutbud.

-Vi ser fram emot att bli en del av Cadcraft-teamet, med det starka fokus på mekanik som de står för. Med en sådan organisation i ryggen ser vi stora möjligheter både för vår egen utveckling och för de nya kontoren, säger Marcus Hagelberg, en av de nya medarbetarna i den nya regionen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.47