23948sdkhjf

Deva Mecaneyes sätter upp kontor i Borlänge

Företaget växer kraftigt och förväntar sig att anställa 10 konsulter i Dalarna 2018.
Det Västeråsbaserade ingenjörsbolaget Deva Mecaneyes växer vidare och öppnar ett nytt kontor i Borlänge i Dalarna.

Bakgrunden är att efterfrågan ökar på företagets tjänster inom produktutveckling och produktionsutveckling.

Henrik Pettersson har anställts som regionchef med ansvar för etableringen. Han är civilingenjör och ansluter närmast från Ctek och Creator i Vikmanshyttan.

– Det känns otroligt spännande att komma till ett företag som är under en kraftig expansion och satsar i Dalarna, som är min hemregion och ligger mig varmt om hjärtat. Just nu är det fokus på att rekrytera kompetenta ingenjörer och bygga starka kundrelationer med industriföretagen i Dalarna. Jag ser fram emot att stärka industrin i regionen och bygga upp en väletablerad Devaverksamhet, säger Henrik Pettersson enligt ett pressmeddelande.

De har funnits i Mälardalsregionen sedan 1995.

Det här året bedöms Deva Mecaneyes omsättning öka med 40 procent jämfört med förra året. Företaget har drygt 70 medarbetare.

– Vi har sedan tidigare nära tio konsulter på uppdrag i Dalarna och vill nu genom att etablera oss lokalt ge våra kunder i Dalarna bättre stöd. Regionen har en stark industri i tillväxt och vi ser goda möjligheter att etablera en stark position, säger företagets vd Magnus Welén enligt ett pressmeddelande.

Deva Mecaneyes är en del av konsultkoncernen Aros Technology Partner med totalt 240 medarbetare. I koncernen ingår utöver Deva Mecaneyes bolagen Tritech Technology och Filoprocess.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.109