23948sdkhjf

Axelent har rekordmycket att göra

Sätter nya rekord vad gäller order och produktion.
Det Hillerstorpsbaserade företaget Axelent sätter nya rekord vad gäller order och antal producerade paneler i princip varje månad. Det skriver företaget i ett nyhetsbrev.

Trucklogistiken har ökat med 40 procent sedan augusti.

– Vi har rekordmycket att göra och för tillfället ligger vi 20 procent över målen. Sedan augusti har vi ökat antalet medarbetare på lagret med fyra personer, säger företagets lageransvarige Thomas Gunnarsson.

Företaget har skapat två helt nya tjänster för att öka effektiviteten vad gäller logistiken. Två teamledare har till uppgift att se till att arbetet flyter på under både dag- och kvällstid. Företaget har också förändrat arbetstiderna för att öka effektiviteten. Vidare så packar de numera efter en helt nyutvecklad prioriteringsmatris.

Axelent erbjuder produkter och tjänster inom säkerhet för maskin, bygg och lager. All produktutveckling, produktion, lagerhållning och förpackning sker i Hillerstorp i Gnosjö kommun.

Totalt har de försäljningskontor i fler än 50 länder och produkterna säljs över hela världen. Inom företaget finns bland annat varumärket X-Tray som erbjuder ett kabelförläggningssystem baserat på trådstegar.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.078