23948sdkhjf

Åkerströms Björbo rekryterar chef från ABB i Ludvika

"Vi är inne i en positiv trend med nya affärer och en förbättrad lönsamhet".
Anna Stiwne är ny försäljnings- och affärsutvecklingschef för Åkerströms Björbo som ingår i börsnoterade Allgon. Björbo ligger i Gagnef i Dalarna.

– Jag är mycket glad och hedrad över att få förtroendet att vara med och leda ett företag som Åkerströms - ett unikt företag med lång erfarenhet och stor kunskap av industriell radiostyrning. Jag hoppas kunna tillföra energi och erfarenheter som värnar om och stärker konkurrenskraften, säger Anna Stiwne enligt ett pressmeddelande.

Hon tillträdde tjänsten den 1 januari och ansluter närmast från ABB i Ludvika där hon har varit operativ chef. Stiwne har också arbetat inom SSAB med affärs- och marknadsutveckling.

– Vi är inne i en positiv trend och under året har vi växt organiskt och vunnit nya affärer och förbättrat vår lönsamhet. Vi är väldigt glada att Anna tar en ledande roll och utvecklar bolaget vidare som har stor potential med en stark kundbas inom industrin, säger vd Johan Hårdén enligt pressmeddelandet.

Åkerströms Björbo grundades 1918 och tillverkar produkter för kommunikation och radiostyrning av industrikranar, portar och mobila tillämpningar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079