23948sdkhjf

Steelo kapar ledtiderna kraftigt

Har jobbat fram en ny flödesorienterad layout i fabriken.
Steelo har nog främst hamnat på kartan därför att företaget tillverkar och marknadsför förvarings- och exponeringslösningar.

Nu satsar man också intensivt inom produktionen för att kunna titulera sig world class manufacturing site inom två år, skriver Gnosjöregion.se

– Vi vill vara en fabrik i världsklass. Därför har vi jobbat fram den nya fabrikslayouten och investerat i maskinutrustning som gör oss starkare som underleverantör, säger vd Håkan Davidsson enligt Gnosjoregion.se.

En helt flödesoptimerad fabrik och dagligt förbättringsarbete har gjort att Steelos ledtider förkortats dramatiskt. Nu storsatsar man som underleverantör.

– Eftersom vi själva är produktägare har vi förståelsen och möjligheten att hjälpa produktägande kunder genom hela processen, säger Håkan Davidsson.

Förändringarna i organisationen backas upp av nyss gjorda stora investeringar bland annat i en Prima Power kombimaskin för stans och laser.

Steelo är sedan 2011 en del av börsnoterade Lagercrantz group. Koncernen har verksamhet i sju länder.

Företaget verkar som en tillverkningspartner inom industrin. Huvudkontor och fabrik ligger i Bredaryd.

De är en mekanisk verkstadsindustri för legotillverkning. Deras utrustning täcker hela produktionskedjan – från första bearbetningssteget till ytbehandling, montering och logistiklösningar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.132