23948sdkhjf

Forsbergs Metallduk dyker upp överallt

Dessutom även på Nobelfesten så nu ökar försäljningen.
I din vattenkran, i gnagarskyddet och i din pressobryggare. Nu har Forsbergs Metallduk dessutom blivit underleverantörer till Nobelfesten.

– Ja, vi fick faktiskt veta att en av våra kunder använder vår metallduk när de tillverkar papper för diplom till Nobelpristagare, säger säljaren Johannes Dybeck till Gnosjoregion.se.

Den multifunktionella metallduken används mer eller mindre överallt. Visirnät till hjälmar, nät för elektromagnetisk avskärmning, gnistskydd och hushållsprodukter – listan är oändlig på användningsområden.

Gnagarskydd ökar kraftigt

Forsbergs väver i rostfritt/syrafast, galvat och obehandlat stål men också i koppar, mässing, brons och molybden. Och nu seglar även de egna produkterna upp i försäljningsstatistiken.

– Gnagarskyddet som vi lanserade förra året har ökat kraftigt under hösten. Vi ser ju hur problemen med råttor ökar i storstäderna i takt med ökad resistens mot gift och begränsad lagstadgad användning av detta, säger Johannes Dybeck.

Stort genomslag inom konst och design

En annan egen produkt är extruderfiltren och de tillhörande rensningsverktygen, dysrensare. Forsbergs tillverkar filterrondeller från 10 till 1 000 millimeter, punktsvetsade filterpaket upp till åtta lager och även cylinderfilter och specialfilter enligt önskemål.

– Vi ser också att metallduken har slagit igenom stort inom konsten. Allt fler konstnärer och designers hör av sig till oss för att använda metallduk, säger Johannes Dybeck.

Johanna Forsberg har även designat en lampa av metalltrådar. Nyligen har företaget uppdaterat sin grafiska profil med ny hemsida och förändrad logotyp.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078