23948sdkhjf

Hydraulikföretaget stärker upp på säljsidan

Rekryterar en veteran från Ericsson.
Fredrik Johansson är ny säljare ("Sales Manager") på Sunfab Hydraulics sedan den 1 december.

Företagets tanke är att stärka upp den nordiska säljorganisationen. Fredrik Johanssons ansvar blir södra delen av Sverige och även den norska marknaden. I ryggen har han många års erfarenhet från internationell försäljning på Ericsson. Fredrik Johansson har sålt både mot direktkunder och distributörer.

Han bor i Tyresö strax utanför Stockholm. Tanken är att rekryten ska befinna sig på Sunfabs Hudiksvallskontor tre dagar varannan vecka. Resterande tid ska han vara ute i fält och träffa kunder.

– Eftersom jag utgår från Tyresö blir det lättare för mig att mer frekvent besöka kunder i södra halvan av landet, säger han enligt ett pressmeddelande.

Sunfab Hydraulics är en stor tillverkare av produkter inom hydraulik med ett sortiment inom hydraulpumpar, hydraulmotorer och tillbehör. Vid huvudkontoret i Hudiksvall arbetar omkring 100 personer med utveckling, inköp, försäljning, tillverkning och logistik.

Det familjeägda företaget som grundades 1925 har en omsättning på 200 miljoner kronor och finns representerade i ett 60-tal länder. Koncernens dotterbolag är etablerade i Tyskland, Frankrike, Storbritannien och Spanien. De har också ett nystartat dotterbolag i USA.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079