23948sdkhjf

Tar hem storaffär på panncentraler och silos

Beställare är företagen Neova och Veolia och värdet är totalt 18 miljoner kronor.
Saxlund Group har genom dotterbolaget Hotab Biosystem tagit hem affärer värda totalt omkring 18 miljoner kronor.

Ett avtal har tecknats med Neova som gäller leverans av två stycken transportabla panncentraler. Saxlund upplyser också att de redan i november tecknade ett kontrakt med Veolia Water Technologies som gäller leverans av två stycken silos.

– Det är en leverans av kompletta energicentraler till Neovas anläggningar i Gimo och Åstorp. Den kommer att ske under våren och det är återigen våra transportabla anläggningar som kommer att tillverkas i vår verkstad i Kristianstad som ska levereras. Dessa anläggningar är väldigt lika den som vi under hösten har levererat till Almo Hardwood i Österbymo. Neova är en mycket viktig kund till oss och vi för i dagsläget diskussioner om fler liknande anläggningar, säger Saxlunds vd Stefan Wallerman enligt ett pressmeddelande.

Leveransen på slamsilos till Veolia Water Technologies i Laholm uppges bestå av samma sorts teknologi som redan levererats till Biofos vattenreningsverk i Lynetten i Köpenhamn.

Saxlund Groups verksamhet är rening och hantering av gaser och stoft. Kunderna finns inom industri- och energisektorn och bolaget verkar på den nordiska marknaden.

Verksamheten bedrivs inom rökgasrening och stoftavskiljning, komponenter, service, underhåll och uppgraderingar och teknisk konsultation.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063