23948sdkhjf

Volvo fortsätter att analysera möjligheterna i Kina

Vid nästa styrelsemöte ska Kina-teamet presentera planen för Kina, en plan som kommer att bygga på en grundig analys av vilka modeller som ska byggas i Kina.
Den 9 december höll styrelsen för Volvo Personvagnar ett reguljärt styrelsemöte på Volvo Personvagnars huvudkontor i Göteborg.

Styrelsen beslutade om den strategiska inriktningen för Volvo Personvagnars tillväxt i Kina och uppmanade Kina-teamet att fortsätta utvecklingen och presentera planen för diskussion och godkännande vid nästa styrelsemöte.

Grundig analys
- Vårt gemensamma fokus är att skapa en hållbar plan för Volvo Personvagnars framtida utveckling i Kina, säger styrelsens ordförande Li Shufu i ett pressmeddelande.

Han fortsätter:" Planen kommer att bygga på en grundlig analys av vilka modeller som ska byggas i Kina och vilka som ska importeras, beräknade volymer och den lokala produktionskapaciteten för att leverera de bilarna."

Skandinavisk design
Inriktningen är att ha fortsatt fokus på Volvos ledande globala position inom områden som säkerhet och miljö liksom kärnområdena kvalitet och skandinavisk design och dessutom fortsätta vara ett lyxbilsmärke.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078