23948sdkhjf

Lägger ner all produktion i Skellefteå

Zone Systems flyttar till sin andra fabrik i Vadstena.
Zone Systems med 21 anställda förvärvade Vadstenaföretaget Sign Master med 9 anställda i februari 2016. Zone Systems arbetar med att utveckla skyltar och skyltlösningar för butiker, restauranger med mera. Detta rapporterar Affarsliv.com.

Sign Master tillverkar och säljer skyltställ och övrigt skyltmaterial.

Styrelsen för Zone Systems väljer att lägga ned produktionsenheten i Skellefteå och flyttar produktionen av belysta produkter till produktionsenheten i Vadstena där alla obelysta skyltar producerats det senaste året, enligt företagets hemsida

Bolaget kommer att fokusera tydligare på att öka sin portfölj av tradingalternativ för att möta behoven på marknaden.

Ledning, sälj och teknik- och produktutveckling kommer fortsatt att ha sin bas i Skellefteå.

– Vi är inne i en tuff omställningsfas, en fas som ska hjälpa företaget att öka sin lönsamhet. Vi tror på bolaget och den nya organisationen och har dessutom många fina kunder i Sverige så väl som i Asien som väljer att bredda affären med oss och som fördjupat samarbetet under det senaste året, vilket lovar gott för framtiden, säger Lina Ådin, styrelseordförande i Zone Systems.

Samtidigt har Olof Viklund av Zone Systems styrelse utsetts som bolagets vd från och med 1 januari 2018. Han har arbetat på bolaget under drygt fyra år som säljare och sedan årsskiftet som sälj- och marknadschef. Den blivande vd:n kommer fortsatt att ha ansvar för några av bolagets största kunder.

Nuvarande vd Ann-Sofi Lindmark kommer att återgå i rollen som ägare och kommer projektvis att finnas med i arbetet med Zone Systems utveckling.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.125