23948sdkhjf

Hedson Technologies förvärvar Teknik System i Vänersborg AB

Under mer än 10 år har Hedson Technologies och TSAB framgångsrikt arbetat tillsammans med att utveckla och tillverka infraröda produkter för eftermarknad bil under de välkända och ledande varumärkena IRT och Trisk.
Hedson Technologies AB har för avsikt att förvärva den mångåriga samarbetspartnern för infraröd torkutrustning "Teknik System i Vänersborg AB" (TSAB).

Stärker samarbetet
TSAB har 30 anställda och omsätter cirka 40 MSEK (2010), och förvärvet kommer att ytterligare stärka det långvariga samarbetet mellan bolagen. Detta gör det möjligt för Hedson Technologies att ta ett starkare grepp om marknaden för infraröda industriella applikationer, där Hedson ser betydande tillväxtmöjligheter.

Tekniskt kunnande
Det tekniska kunnandet som finns samlat inom TSAB vad gäller infraröda applikationer tillsammans med Hedson Technologies' väl etablerade och utvecklade funktioner inom internationell marknadsföring och försäljning är en idealisk kombination för kommande aktiviteter.

Förvärvet kommer att möjliggöra mer effektiva processer och rutiner inom produktion och produktutveckling. Med de planerade synergierna kommer vi också att förstärka aktiviteterna som rör industriella tillämpningar av energieffektiv infraröd torkning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.062