23948sdkhjf

AP&T har fått en order från Satien Stainless Steel P.C.L.

I början av nästa år ska man leverera en helautomatisk produktionslina med Multi-slide press och automation.
AP&T har fått en order från Satien Stainless Steel P.C.L. som är en av Thailands ledande tillverkare av husgeråd. I början av nästa år ska man leverera en helautomatisk produktionslina med Multi-slide press och automation för tillverkning av grytor och kastruller i rostfritt stål

Första pressen
- Vi levererade vår första press till Satien redan 2003. Det lade grunden för en god relation och det förnyade förtroende vi nu har fått. Vi är självklart glada över att få vara med och bidra till att öka Satiens flexibilitet och produktivitet, säger Peter Karlsson, säljansvarig för den thailändska marknaden och chef för AP&T i Danmark.

Ny produktionslinan
Den nya produktionslinan består av en Multi-slide press med tre stationer, där cirkelformade blanks med upp till 600 mm diameter formas, klipps och kalibreras till färdiga ämnen. I ordern ingår också automationsutrustning för kontinuerlig produktion, säkerhetsutrustning, AP&T:s HMI, installation och utbildning.

- Med den här affären stärker vi vår närvaro på den viktiga thailändska marknaden och lever upp till vår ambition att vara "One Responsible Partner®", säger Peter Karlsson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078