23948sdkhjf

Tecknar agentavtal för Danobat och Fässler

NAJtech börjar sälja de båda företagens maskiner på den svenska marknaden.
Täbybaserade NAJtech har tecknat ett agentavtal för den svenska marknaden som omfattar Danobat och Fässler.

Företaget tar över ansvaret för försäljningen av slipmaskiner och svarvar från Danobat.

Ett agentavtal har också tecknats med Daetwyler Industries i Schweiz. De marknadsför maskiner för kugghening under fabrikatet Fässler. Avtalet gäller försäljning av både maskiner och verktyg.

– Det är förstås med viss stolthet som jag tecknat dessa avtal, då jag ju personligen samarbetat med både Danobat och Fässler under många år, säger NAJtechs grundare och ägare Jan Wedar enligt ett pressmeddelande.

NAJtech samarbetar med flera leverantörer och varumärken för verktygsmaskiner och tillbehör på den svenska marknaden. Dessa leverantörer finns uteslutande i Europa.

– Vad gäller slipmaskinerna från Danobat är det speciellt intressant. Då slipning ofta är en metod som anses krånglig, dyr och komplicerad, är det speciellt intressant att ibland kunna visa att metoden i stället är både snabbare och billigare än till exempel hårdsvarvning. Danobat har dock också parallellt utvecklat en ny maskin för hårdsvarvning och det är då möjligt att direkt få en jämförelse mellan metoderna med erfarenheten från en och samma leverantör, säger Jan Wedar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078