23948sdkhjf

Arver lastbilar bygger nytt i Eskilstuna

Under nästa år tar Arver lastbilar första spadtaget för en ny lastbilsanläggning i Eskilstuna.
Flytten till Eskilstuna Logistikpark beräknas ske årsskiftet 2018/2019, enligt ett pressmeddelande.

Arver lastbilar uppger också att man strävar efter att skapa en så miljösmart anläggning som möjligt. Verkstaden kommer till exempel att vara utrustad med en toppmodern reningsteknik.

Eskilstuna Logistikpark är en knutpunkt för transporter till och från Stockholm och orter runt Mälardalen i och med det geografiska läget och närheten till E20. Logistikparken förbinder tre transportsystem, järnväg, motorväg och flyg på sitt cirka 400 hektar stora område. Bland övriga verksamheter finns lager, datacenter och terminalverksamheter. Området växer och utvecklas kontinuerligt.

– Vi tror på Eskilstuna Logistikpark och den knutpunkt för logistik som växer fram där. Det är ett spännande och expansivt område säger Ulrika Arver, ägare Arver lastbilar.

– Att Arver Lastbilar nu väljer att etablera sin serviceanläggning i Logistikparken innebär ett stort mervärde för området, befintliga verksamheter samt tillkommande företagsetableringar och stärker härmed Eskilstunas attraktionskraft ytterligare, säger David Hofmann, vd Eskilstuna Logistik och Etablering.

Företaget är Scanias största privata återförsäljare.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078