23948sdkhjf

Atlas Copco till Västafrika

Företaget har tagit sikte på den växande gruvnäringen i Västafrika och öppnar ett helägt marknadsbolag i Mali.
Atlas Copco inviger idag ett helägt marknadsbolag i Mali för att stödja den växande gruvnäringen i Västafrika och befästa Gruppens engagemang för kunder i området.

Det nya marknadsbolaget kommer främst att fokusera på försäljning av utrustning för gruvor och dagbrott, förbrukningsvaror samt reservdelar och service.

Närmare kunderna
Marknadsbolaget kommer inledningsvis att sysselsätta 14 personer. Det kommer att tillgodose marknaden i Mali och andra franskspråkiga länder i regionen som Mauretanien, Burkina Faso, Senegal och Elfenbenskusten.

"Det nya marknadsbolaget kommer att föra oss närmare våra kunder i de här länderna,” säger Björn Rosengren, affärsområdeschef för Atlas Copco Anläggnings- och gruvteknik i ett pressmeddelande

och fortsätter: "Det finns många intressanta projekt i området, särskilt inom gruvsektorn, som erbjuder bra affärsmöjligheter."

Fler filialer
Utöver det nya marknadsbolaget i Mali fokuserar en nyetablerad filial i Senegal på bygg- och anläggningsmarknaden i samma region. Atlas Copco har tidigare varit representerat i Västafrika genom ett återförsäljarnät.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078