23948sdkhjf

Outokumpu fördjupar samarbete med AxIndustries

AxIndustries och dess dotterbolag Nomo Kullager har tecknat ett nytt avtal med Outokumpu-koncernen, tillsammans storsatsar de på att öka produktionseffektiviteten.
Avtalet löper på tre år med en option på ytterligare 2 år med start i januari 2011.

Parterna har under avtalstiden en stark ambition att utveckla samarbetet ytterligare för att tillsammans öka produktionseffektiviteten och minska kostnaderna.

– Distributions- och serviceavtalet med Outokumpu är ett viktigt steg för AxIndustries i sin strävan att leverera helhetslösningar till nordisk industri, säger Peter Lindquist, VD för AxIndustries i ett pressmeddelande.

Han fortsätter: ”De tre år som löpt sedan första avtalet tecknades med Outokumpu har varit en bra erfarenhetsplattform, för att komma fram till ett gemensamt beslut att fortsätta inom ett redan väl fungerande samarbete. Att Outokumpu har utsett oss till specialized supplier of Bearings till hela Outokumpu Group, ser vi också som ett tecken på att vi tillsammans arbetar långsiktigt.”

Fördjupat samarbete
- Att vi nu har tre års praktisk erfarenhet av samarbetet med AxIndustries gjorde valet enklare att avtala om ett fördjupat och långsiktigt samarbete, säger Johan Eriksson, General Manager, inom Outokumpu Group och ansvarig för avtalet.

Outokumpu kommer framöver att fokusera ännu mer på förbättringar i vår produktionsprocess, där vi i olika steg vill involvera våra leverantörer. I denna roll vet vi att AxIndustries har och kan bidra med sin och sina leverantörers samlade kompetens, fortsätter Johan Eriksson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094