23948sdkhjf

Företaget inom maskinsäkerhet växer

Flyttar till större lokaler utanför Stuttgart.
Hillerstorpsbaserade Axelent flyttade i juli till större lokaler i tyska Degertoch som är ett distrikt utanför Stuttgart. Det skriver företaget i ett nyhetsbrev.

De har varit verksamma i landet sedan 1993. Antalet medarbetare i Tyskland har ökat rejält över åren och närmar sig nu 20 personer.

– Vårt företag ser tillbaka på en tid av utveckling och tillväxt. Allteftersom personalstyrkan ökat har även behovet av ett nytt större kontor växt sig starkare. Till exempel har vi nu möjlighet att hålla säkerhetsutbildningar och andra kundevent på hemmaplan, säger Tysklandschefen Harald Steidle enligt nyhetsbrevet.

Företaget erbjuder produkter och tjänster inom säkerhet för maskin, bygg och lager. All produktutveckling, produktion, lagerhållning och förpackning sker i Hillerstorp i Gnosjö kommun.

Totalt har de försäljningskontor i fler än 50 länder och produkterna säljs över hela världen. Inom företaget finns bland annat varumärket X-Tray som erbjuder ett kabelförläggningssystem baserat på trådstegar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.078