23948sdkhjf

FM Mattsson tillsätter ny finansdirektör

Har huvudsakligen varit verksam i Storbritannien.
Martin Gallacher anställs som ekonomi- och finansdirektör i FM Mattsson Mora Group.

Han sitter på internationell erfarenhet från revision och företagsaffärer framförallt inom Grant Thornton och kommer närmast från en roll som finanschef på Morakniv. Gallacher blir även en medlem i koncernledningen och tillträder senast den 10 februari 2018.

Rekryten har huvudsakligen varit verksam i Storbritannien, där han är född, men är sedan flera år tillbaka väl förankrad i Mora.

– Med Martin Gallacher som ny finanschef i bolaget får vi in internationell kompetens inom företagsaffärer i kombination med strategisk ekonomistyrning. Jag är således mycket glad att Martin valt att ansluta till vårt team och har stora förväntningar på vad hans person och kunskap kan bidra med för att utveckla FM Mattsson Mora Group, säger Fredrik Skarp, vd för FM Mattsson Mora Group.

Innan Morakniv har Martin Gallacher haft flera positioner inom avdelningen för företagsaffärer, Corporate Finance, samt revision på Grant Thornton i Bristol. Han efterträder nuvarande finanschefen Anna-Carin Bjelkeby. Hon går vidare till uppdrag utanför koncernen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078