23948sdkhjf

Kommentarer från utställare på Elmia Subcontractor

Bl.a. säger Erling Johansson, Bendiro, att det är en bra mässa och stort intresse för 3D-rullformade profiler.
Pontus och Povel Varga på Automatlego i Torsås AB säger att det var en stilla tisdag, men annars en bra mässa och berättar att de fått flera order efter deras annonsering på Metal Supply.

Det var en mycket stilla tisdag, men Nils-Erik Olsson på Spring Systems AB hade goda förhoppningar på onsdagen och torsdagen.

Cornelia F. Sundberg på Glynwed AB hade en "vanlig" tisdag på mässan, så hon tyckte inte den var så stilla som många andra utställare.

En mycket stilla tisdag, säger Sture Hellqvist på Got Springs Sweden AB , och berättar samtidigt att deras namnbyte och nya "utseende" har tagits väl emot.

Vi använder en hel del av tiden till att besöka våra kunder i deras montrar, men monterplaceringen vid scenen i hall D är perfekt, säger Cay Skarp på Olsons Maskinservice AB . De hade också fått några förfrågningar under tisdagen.

Killarna i montern på Harald Pihl AB hade en myckat stilla tisdag och onsdagsförmiddag, men hoppade självklart på att resten av mässan skulle bli bättre.

Jonas Bäck på AGA AB tyckte att mässan var toppen och att det var liv och rörelse i deras monter.

Robert på Solidmakarna AB tyckte också att tisdagen var stilla, men onsdag förrmiddag var det fart och fläkt och vid lunch hade deras broschyrer tagit slut.

Några förfrågningar hade också landat på Mikroverktyg AB 's bord enligt Lars Bohman.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078