23948sdkhjf

Maskinföretaget sätter upp nordiskt bolag

Tanken är att stärka positionen på marknaden.
LVD Company sätter upp ett nytt bolag som går under namnet LVD Scandinavia. Det skriver företaget i ett pressmeddelande.

– Personalstyrkan är intakt i samband med sammanslagningen. Men med tanke på den satsning som LVD gör i Norden så kommer vi försöka öka på lite sikt. Personalen ser bara positivt på alla satsningar som sker inom bolaget. Till exempel på mässan nästa år, Elmia Plåt, kommer vi ha en fyra gånger större monter än sist, uppger LVD:s nordiska försäljningschef Rikard Löfgren för Metal Supply.

Det nya dotterbolaget är helägt och ansvarar för försäljning och service i hela Norden. Verksamhet bedrivs i Sverige, Norge och Danmark.

Företaget LVD är en tillverkare av utrustning till plåtindustrin. I produktsortimentet finns laserskärmaskiner, stansmaskiner, kantpressar och gradsaxar.

De erbjuder automationslösningar som är integrerade med mjukvaran Cadman.

Huvudkontoret ligger i Sverige och det finns en norsk filial. Det nya företaget bildas genom en sammanslagning av LVD-Pullmax och LVD Norway. Tanken är att företaget på lång sikt ska stärka sin position i Norden.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.125