23948sdkhjf

Stora bilföretaget beställer 1 000 vagnar

Lilla snabbväxaren i Göteborg ökar takten.
Biltillverkaren Volvo Cars beställer fler än 1 000 materialhanteringsvagnar från FlexQube med elva medarbetare i Göteborg.

Företaget har erhållit en order för vagnar, som ska användas tillsammans med Still Liftrunner B-frames, från Volvo Car US Operations. Ordern består av fyra olika varianter av vagnar och med konceptet får Volvo Cars flexibilitet i produktionsupprampningen i deras nya fabrik, precis utanför Charleston, South Carolina.

I processen tryckte de på fördelarna med sina vagnar jämfört med svetsade alternativ vilket bland annat var lägre kostnader för förändringar och reparationer såväl som flexibilitet att byta mellan olika vagnsstorlekar i framtiden.

Anders Fogelberg, vd på FlexQube kommenterar:

– Det här är en stor order och vi är väldigt glada över att Volvo Cars har valt våra produkter. Vi kommer att kunna hjälpa kunden att hantera framtida plötsliga förändringar i emballagestorlek, leveranssätt eller materialpresentation. Med vårt amerikanska tillverknings- och distributionscenter bara tre timmars bilresa från Volvo Cars nya fabrik kan vi också leverera en hög servicegrad.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.141