23948sdkhjf

Promema AB köper Tekniska Verkens fordonsverkstad.

Tekniska Verken avvecklar fordonsverkstaden och bilkonverteringen
Tekniska Verkens beslutade i oktober att avveckla fordonsverkstaden och bilkonverteringen, och Prodema AB övertar företaget och personal. De flesta av företagets anställda kommer at t följa med till Prodema AB.

Tekniska Verken
Jag är glad att vi löst frågan om fordonsverkstadens framtid, säger Anders Jonsson, vd Tekniska Verken, till affarsliv.com. Framför allt är det viktigt att personalen erbjuds en bra och utvecklande framtid. Försäljningen är en naturlig följd av att vi inte längre har några tunga fordon. Samtidigt har vi i avtalet säkerställt att vi tar vårt ansvar för alla garantier när det gäller redan konverterade fordon.

Prodema
Förvärvet av fordonsverkstaden passar mycket väl in i vår ambition och målsättning att utveckla företaget i positiv riktning där nyckeln till framgång är vår personal, serviceanda och kunskap, säger Roger Eriksson, vd Prodema, till affarsliv.com. Vi har under en längre tid sett en ökad efterfrågan på allt ifrån enklare reparationer till ombyggnationer och service av tunga fordon.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094