23948sdkhjf

Hagens Fjedre har fokus på framtiden

Danmarks största fjäderproducent är redo att möta Elmia Subcontractors besökare och i år kan de erbjuda lösningar till helt nya marknader och kundtyper.
Elmia Subcontractor är en viktigt mässa för flera danska företag, även för Hagens Fjedre som producerar fjädrar i olika storlekar och former.

- Vi ställer ut på Elmia Subcontractor för vi anser att det är viktigt att komma ut och träffar sina kunder och samtidigt säkrar vi oss att produktionen uppfyller kundens krav, säger vd Henrik Hagens, som idag är tredje generationen Hagens i företaget.

Dessutom förväntar Hagens Fjedre att se åt vilket håll de ledande svenska producenterna är på väg inom produktutveckling.

Kvalitetskraven ökar
För att kunna följa med de stigande kvalitetskraven investerar Hagens Fjedre varje år i ny mätutrustning till produktionen.

Under 2009 och 2010 har Hagens Fjedre byggt ut sin kapacitet och bland annat investerat i nya elektroniska mätapparater.

- För att kunna minska toleranserna ökar det kraven på mätutrustning och dokumentation. Men det öppnar även nya dörrar till nya marknader och kundtyper som är med till att öka företagets växt säger Henrik Hagens.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063