23948sdkhjf

Nytt Nordiskt svets- och robotsamarbete

KUKA Nordic AB och danska Migatronic Automation förenar krafterna.
Danska Migatronic Automation A/S har specialiserat sig på svetsteknik, robotanvändning och fixturuteckling, medan KUKA har sin kärnkompetens inom utveckling, tillverkning och försäljning av industrirobotar, styrsystem, mjukvara och linjära enheter.

De två företagen har skrivit avtal om ett Nordiskt samarbete.

- På KUKA vi mycket glada och stolta över att ha skrivit avtal med ett sådant kompetent och professionellt integrationshus, säger Jacob Vierø, Nordisk försäljningschef på KUKA Nordic AB i ett pressmeddelande.

Han fortsätter: "Migatronic Automations långa erfarenhet inom svetsautomation i allt från små enklare svetsceller till mycket stora installationer inom fordonsindustrin, passar KUKA exceptionellt bra och vi kan låta komponenter, teknik och erfarenhet gå hand i hand. Avtalet är av sådan vikt att vi har inkluderat KUKA`s huvudkontor under hela processen."

Stora förväntningar
Kim Kallestrup, VD på Migatronic Automation säger att företaget har stora förväntningar till det nya kommande samarbete.

KUKA´s breda sortiment av svetsrobotar och tillhörande produkter, ger Migatronic Automation stora möjligheter att med högteknologiska standardkomponenter lösa svetsuppgifter för slutkunder i Nordeuropa.

Komplett set-up
KUKA stora interface till den nordiska industrin för metallbearbetning är nu i princip komplett och i en set-up där nordiska KUKA Partners är en del av ett aktivt nätverk, kan många andra partners dra stor nytta av avtalet mellan Migatronic Automation och KUKA Nordic.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078