23948sdkhjf

Hisstillverkaren rekryterar ny marknadschef

Gävleföretaget rekryterar marknadschef som ska leda företagets internationella satsningar.
Det blir Chris Roggeband som tar över som försäljnings- och marknadschef hos hisstillverkaren Cibes lift group. Han kommer närmast från rollen som kommersiellt marknadsansvarig på Handicare.

–Jag kunde inte tacka nej till den här möjligheten att få vara med och leda sälj- och marknadsarbetet i en internationellt verksam koncern med så tydliga tillväxtambitioner, säger Chris Roggeband i ett pressmeddelande.

Han arbetade mycket med Handicares strategier för att växa internationellt och nu ska han hjälpa Cibes med den internationella utvecklingen. Cibes menar att deras strategi liknar Handicares, och att Chris Roggeband därför är ett bra val.

– Cibes lift group har de senaste åren stegvis gått mot en liknande strategi där vi får en tydligare roll som leverantör av totallösningar som bygger på kundnärhet och allt tätare kunddialoger. Chris erfarenhet blir därför viktig när vi fortsätter vår globala marknadsutveckling med ett starkt kundfokus och lösningsinriktad försäljning, säger Cibes lift groups koncernchef Mats Engblom.

Cibes lift group omsätter i dag runt 700 miljoner kronor och har verksamhet i 14 länder.

Han efterträder Börje Fransson, som nu får en rådgivande roll i företaget.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079