23948sdkhjf

Holländsk offshore-industri söker svenska underleverantörer

Exportrådet organiserar ett offshore-event i Holland den 25 november 2010 med fokus på ”subsea”.
Syftet med detta heldags-event är att sammanföra holländsk offshore-industri med ett flertal svenska underleverantörer så effektivt som möjligt.

Stora möjligheter
Holländska offshoreleverantörer omsätter cirka € 5 miljarder om året och är stora exportörer till oljeindustrin i bl.a. Skottland, Norge, USA och Mellanöstern.

Svensk metallindustri är redan betydande och framgångsrika leverantörer till den norska offshoreindustrin och Exportrådet ser stora möjligheter för svenska underleverantörer även på den holländska marknaden.

Därför bjuder Exportrådet i samarbete med den holländska branschorganisationen IRO in svenska företag till ett heldags-event med möjlighet att träffa inköpare från holländsk offshoreindustri.

Eventet
Eventet kommer att hållas på Amsterdams flygplats (Schiphol) den 25 november 2010. Bland förmiddagens talare finns aktörer inom holländsk offshore-industri som berättar om sina aktuella behov och framtida projekt med fokus på ”subsea”.

Under eftermiddagen får svenska företag tillfälle att genomföra kortare säljmöten för att presentera sina produkter och tjänster för de holländska offshoreföretagen.

Alla praktiska detaljer kring dessa möten kommer att hanteras av Exportrådet.

Deltagande företag
Deltagande holländska offshoreföretag är Bluewater, Bosch Rexroth, KCI Oil & Gas, Mokveld Valves, SAS Gouda, Seaway Heavy Lifting
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063