23948sdkhjf

Kuusakoski Recycling expanderar

I förra veckan gick Kuusakoski Recycling in som majoritetsägare i B.R.A-Koncernen och nådde härmed ett av sina mål för 2010.
Kuusakoski Recycling arbetar med återvinningstjänster på 18 platser i Sverige och är är specialiserade på metall och elektronik som återvinns, bearbetas och förädlas.

Borrkompaniets VD, Niclas Johansson, startade verksamheten 1994 och förvärvade R.Å.D och ABVAC under 2001 - 2002. B.R.A-Koncernen är ett heltäckande rivningsföretag i Stockholm med verksamhet i hela Sverige samt ansenligare projekt utomlands.

Växa inom rivningsbranschen
Genom köpet av B.R.A-Koncernen (Borrkompaniet, R.Å.D och ABVAC) uppfylls ett av företagets mål för 2010 - att växa inom rivningsbranschen i södra Sverige.

- Rivningstjänsten passar väl in i vår verksamhet eftersom vi har lång erfarenhet av att optimera materialåtervinning och är en etablerad råvaruleverantör. Vi har även stort fokus på logistik och miljöfrågor gemensamt. Jag ser fram emot att arbeta med Niclas och den förträffliga verksamhet som han byggt upp tillsammans med sina medarbetare, säger Ingrid Näsström, VD Kuusakoski Recycling i ett pressmeddelande.

Störst i Norden
Kuusakoski arbetar idag med rivningar, utveckling av maskiner och återvinning av rivningsavfall i norra Sverige och har en bred och lång kunskap av olika rivningsprojekt.

-I Finland är vi den största rivningsaktören, i och med delägarskapet av Borrkompaniet ökar vi Kuusakoski-koncernens rivningsverksamhet och är numer störst i Norden på rivningar, berättar Ingrid Näsström, VD Kuusakoski Recycling.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079