23948sdkhjf

Först med ISO9000 DNV av outsourcing

Global Supplier Stockholm AB:s huvudkontor (Global Supplier ApS) i Danmark nu har godkänts av DNV och är den första som outsouringsselskab som har fått certifieringen.
Global leverantör har specialiserat sig på ämnen med hög kvalitet, i motsats till de flesta outsourcingaktörerna som har fokuserat på låga omkostnader, och därför har det varit naturligt för oss att bli ISO-certifierade av DNV, säger Marco Maduro, som har arbetat intensivt det senaste halvåret för att slutföra ISO-systemet.

Valet av DNV
Valet av DNV till klassificeringen skall ses i ljuset av att många av våra produkter används inom offshore-industrin där det är särskilt hög kvalitet och DNV är det ledande certifieringsföretaget inom energiområdet, säger Marco Maduro.

Kunderna kräver att vi tar större del i deras leveranser än tidigare, säger direktör Michael Anderson.

Komplett lösning framöver
Global Supplier har därför börjat göra monteringsarbete och levererar färdigmålade assemblies med färdigkontrollerade dokumentationspaket, även lager och logistikuppgifter utförs så kunden får en komplett lösning.

Från gram till ton
Storlek på komponenter vi hanterar variera från några gram till flera tusen kg, och vi levererade i alla typer av material från vanligt gjutjärn till rostfritt höghållfast stål, brons och förnicklad mässing säger Michael Anderson, och tillägger att mer info finns på hemsidan: www . globalsupplier.se.

Global Supplier Stockholm AB i Sverige arbetar enligt samma riktlinjer och kvalitetssystem för att säkerställa att de svenska kunderna får samma höga kvalitet på sina leveranser.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.065