23948sdkhjf

Expansiva koncernbolaget växer och blir granne med kunderna

Saabföretaget går från nuvarande 150 medarbetare till 200. Nu går flyttlasset till nybyggda lokaler på Innovatumområdet.
Målet med de nya lokalerna är att erbjuda en attraktiv och flexibel arbetsmiljö som inspirerar till innovation. Inom två år är man 50 fler anställda,

– Att erbjuda både nuvarande och nya medarbetare en inspirerande arbetsplats är otroligt viktigt för oss. Vi har arbetat nära arkitekten och lagt stor vikt vid planeringen av lokalerna för att säkerställa att de uppfyller alla våra önskemål, säger Ronnie Madsen, kontorschef på Combitech i Trollhättan.

Redan från start har miljötänket varit närvarande i arbetet. Byggnaden är klassad som Miljöbyggnad Silver och är den första av sitt slag i området.

– I arbetet har naturligtvis även våra kunders önskemål varit i fokus och lokalerna är i hög grad anpassade efter deras behov. Den innovativa designen ger en hög flexibilitet, vilket underlättar vid samarbeten, och de nya lokalerna möjliggör dessutom arbete under hög sekretess. Vi kommer också vara på plats nära våra viktiga kunder i Trollhättan, säger Mats Hultman, försäljningschef Västsverige på Combitech, som har ansvarat för projektet.

Till invigningen bjuds Combitechs partners, samt medarbetare och deras familjer, in. Pågående projekt och forskning kommer att visas upp, liksom den Combitech-utvecklade STCC-bilen.

– Det ska bli otroligt roligt att visa upp de nya lokalerna och flera av de spännande projekt som Combitech arbetar med just nu. Jag tror att det kommer att bli en härlig kväll för alla närvarande, säger Mats Hultman.

Combitech är ett nordiskt teknikkonsultbolag med närmare 1 900 medarbetare i Sverige, Norge och Finland, med speciellt fokus på digitalisering och Cyber Security. Företaget är ett självständigt bolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078