23948sdkhjf

Ny fabrikschef till Torslandafabriken

Torslandas nuvarande fabrikschef Lars Danielson blir ansvarig för Volvo Personvagnars produktionsorganisation i Kina.
Lars Danielson, chef för Volvo Personvagnars Torslandafabrik, får uppdraget att driva Volvos produktionsverksamhet i Kina, som en del av den nya Kinaorganisationen.

Danielson ska nu koordinera det industriella systemet i Kina för att stödja Volvo PV:s expansion på den viktiga kinesiska marknaden.

Den beslutade inriktningen är att etablera en stark Volvoverksamhet i Kina med ambitionen att växa snabbt med ett säkrat varumärke när det gäller produkter, kvalitet och konkurrenskraft. Planerna på en fabriksetablering pågår intensivt men är inte fastlagda ännu.

- Jag känner mig hedrad över ansvaret att säkerställa att Volvobilar producerade i Kina håller samma höga standard som i Torslanda och Gent, kommenterar Lars Danielson i ett pressmeddelande.

Lars Danielson lämnar Torslandafabriken i början av november. Hans nya uppdrag i Kina innebär en intern förflyttning och värdefullt kompetensutbyte bland övriga fabrikschefer.

Ny chef i Torslanda
Efterträdare till Lars Danielson som chef för Torslandafabriken blir Derek Jessiman, idag chef för fabriken i Gent.

Andra rokader
Efterträdare till Derek Jessiman som chef för Gentfabriken blir Geert Bruyneel, idag chef för karosskomponentfabriken i Olofström.

Efterträdare till Geert Bruyneel som chef för Karosskomponenter i Olofström blir Mikael d'Aubigné, för närvarande chef för karossenheten inom Torslandafabriken.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079