23948sdkhjf

Niscayah får miljonorder från FMV

Niscayah Sverige har vunnit Försvarets Materielverks (FMV) upphandling av tekniska säkerhetslösningar och har tecknat ett treårigt ramavtal med en option på förlängning i ytterligare ett år.
Tjänsterna inom avtalet omfattar projektering, validering, installation och planering inför framtida underhåll och kommer löpande att beställas av FMV, enligt ett pressmeddelande.

Miljonbelopp
En första order med ett värde uppgående till 59 MSEK har lagts inom ramen för avtalet och arbetet påbörjas under hösten 2010.

Förändrat arbetssätt
”FMVs förändrade arbetssätt förutsätter ett större åtagande hos industrin, vilket påkallat upphandling av tjänsteleverantör inom övervakningssystem. Avtalet med Niscayah ger förutsättningar att klara, av Försvarsmakten efterfrågad produktion i minst tre år”, säger Philip Schwab, Projektledare, FMV.

Glädjande
”Det är mycket glädjande att vi har tecknat detta ramavtal med FMV. Utöver projektering, validering, installation och planering inför framtida underhåll, har vi även goda förhoppningar att leverera eftermarknads- och servicetjänster när systemen sedermera tas i bruk inom Försvarsmakten”, säger David Källsäter, Landschef för Niscayah Sverige.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.08