23948sdkhjf

Tillverkaren i Hillerstorp expanderar verksamheten i Asien

Ska bearbeta målgrupper som robotåterförsäljare, slutanvändare och statliga projekt.
Det Hillerstorpsbaserade företaget Axelent satte upp ett bolag i Bangkok i Thailand – som går under namnet Axelent SSEA – i december förra året.

– Vårt huvudsakliga fokus ligger på att marknadsföra Axelentprodukterna X-Guard och X-Tray, säger dotterbolagschefen Andy Kitthanasup i företagets färska nyhetsbrev.

Nu i uppstarten är de tre medarbetare i bolaget. Om verksamheten växer som förväntat kommer de förmodligen att behöva anställa fler medarbetare.

– Vi planerar att bearbeta fyra målgrupper; robotåterförsäljare, Sis (System Integrator companies), slutanvändare (inom till exempel livsmedels-, bil-, förpacknings- och jordbruksindustrin) samt statliga projekt och liknande, säger Andy Kitthanasup.

Axelents kontor och lager ligger i Bangkok men produkterna säljs över hela Thailand och dess grannländer i södra och sydöstra Asien.

Företaget erbjuder produkter och tjänster inom säkerhet för maskin, bygg och lager. All produktutveckling, produktion, lagerhållning och förpackning sker i Hillerstorp i Gnosjö kommun.

Totalt har de försäljningskontor i fler än 50 länder och produkterna säljs över hela världen. Inom företaget finns bland annat varumärket X-Tray som erbjuder ett kabelförläggningssystem baserat på trådstegar.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.078