23948sdkhjf

Ny VD i Railcare Group AB

Railcare går in i en ny fas, Dan Magnusson lämnar sitt uppdrag efter tre och ett halvt års tjänst.
Från och med 1 september 2010 tillträder Ulf Marklund som VD för Railcare Group AB (publ).

Ulf Marklund är grundare och huvudägare i bolaget och har de senaste åren arbetat inom affärsområde Entreprenad för att optimera det.

Trots att Magnusson lämnar sitt uppdrag som VD kommer han att finnas tillgänglig för Railcare under resten av året och kommer även att fortsätta representera företaget i ett antal styrelser och andra projekt.

Utvecklat koncernen
Dan Magnusson har under sina år som VD utvecklat Railcarekoncernen från en så kallad oäkta koncern med många olika verksamheter till ett idag pub likt bolag note r at på Aktietorget.

Koncernen har växt från att omsätta 60 till knappt 200 miljoner kronor och verksamheten är nu organiserad i två affärsområden;Entreprenad och Transport.

”Bättre någon annan tar vid”
Railcare går in i en ny fas och därför har Dan Magnusson gjort en överenskommelse med styrelsen att lämna sitt uppdrag som VD.

- Jag känner att jag har gjort mitt jobb så långt jag kan med bolaget och när det nu går in i en ny fas är det bättre att någon annan tar vid, säger avgående VD Dan Magnusson i en kommentar i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078