23948sdkhjf

Framgångarna gör att Axxos Industrisystem nyanställer

Under våren har Axxos Industrisystem nått stora framgångar inom bland annat livsmedelsindustrin.
Flera stora och välkända livsmedelsindustrier har valt att ta hjälp av Axxos för att optimera sin produktion.

Axxos succé inom livsmedelsindustrin
Polarbröd i Omne kommer att installera Axxos Stopptidsuppföljning på alla sina produktionslinjer i bageriet. Systemet ska bli det centrala ”verktyget” i Polarbröds förbättringsarbete och visualisera stopptider, stopporsaker och andra nyckeltal för varje produktionslinje och för fabriken.

Norrmejerier, ett av Sveriges största mejerier kommer driftsätta systemet på 12 maskiner till att börja med.

Scan-koncernen kommer börja med att driftsätta Axxos i sin fabrik i Skara, där de bland annat tillverkar köttbullar.

LEAF i Gävle som bland annat tillverkar Ahlgrensbilar och Läkerol var Axxos första livsmedelkund och har på många sätt banat väg för nya kunder inom livsmedelsindustrin för Axxos.

Marknadschefen har ordet
Verkstadsindustrin i Sverige har under många år fokuserat på att öka effektiviteten i sin produktion och på senare år har detta arbetssätt spridit sig till fler branscher, bland annat livsmedelsindustrin. Idag har gränserna suddats ut även för livsmedelsindustrin och allt fler utländska aktörer konkurrerar nu med de svenska livsmedelsmärkena.

En annan orsak till det ökade intresset för produktionsoptimering hos livsmedelsindustrierna är att de numera ofta ingår i större koncerner där det finns en intern konkurrens mellan de olika fabrikerna.” berättar Johan Junvik som är marknadschef på Axxos, i ett pressmeddelande.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078