23948sdkhjf

HSF Group i samarbete med UCS

Företagen i HSF Group kommer att få en ny IT-infrastruktur som gör att de kan samarbeta och dela resurser med varandra under hög säkerhet.
HSF Group är en grupp industriföretag specialiserade på kontraktstillverkning inom svarvning, fräsning, skärande bearbetning, plåtarbeten, montering och ytbehandling.

Enligt ett pressmeddelande har United Computer Systems AB, UCS, tecknat ett Trygghetsavtal med HSF Group och dess samtliga kontor.

UCS ansvarar för företagens IT-infrastruktur och skapar en miljö där företagen kan samarbeta och dela resurser med varandra under hög säkerhet. Det finns även flera andra beröringspunkter mellan företagen.

”Förutom samarbetet angående företagens IT-miljö ser vi också stora möjligheter att samarbeta när det gäller industriprojekt och produktutveckling, säger Jesper Bergström, Vice VD på UCS.”

”Genom samarbetet med UCS, kan vi även erbjuda våra kunder kompetens inom avancerade och kundanpassade kapslingar för IT-lösningar för försvars- och industrisektorn”, säger Christer Alfredsson, VD på Elimag Radarmekan AB, ett av de ingående företagen i HSF Group.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.675