23948sdkhjf

Verktygsföretaget i Jönköping gör sig redo för mer legoarbeten

Investerar i en trådgnist – de andra gnistarna av annat fabrikat hade gått sönder.
LS-Verktyg i Jönköping gör en maskininvestering.

Företaget fick leverans av sin första Excetek redan för 3,5 år sedan. Då var det maskinen V650G som de köpte in.

Nu väljer de att köpa in maskinen Excetek V500G. Det är återförsäljaren Stenbergs mest populära maskinstorlek på trådgnistar.

– Vi är väldigt glada att LS-Verktyg återigen väljer Stenbergs och Excetek, säger Fredrik Claesson, försäljningsingenjör på Stenbergs.

– Det är en prisvärd trådgnist och märket finns redan i huset så det kändes bra att kunna maskinen sedan tidigare. Att Stenbergs dessutom ligger nära rent geografiskt och har ett stort kunnande när det gäller maskiner är också ett plus, säger Daniel Ström, ägare och vd på LS-Verktyg.

Med den nya maskinen, som levereras till semestern, kommer LS-Verktyg kunna ta in mer legoarbete när det dyker upp. Detta uppges tidigare ha varit en osäker faktor då bolaget bara hade en fungerande maskin – de andra trådgnistarna av annat fabrikat hade gått sönder.

– Dessutom behövdes en uppgradering av maskinparken så vi kan säkerställa leveranser, säger Daniel Ström.

LS-Verktyg startades år 1983 av Lennart Ström. Nio år senare, 1992, byggdes egna lokaler på Torsviks östra industriområde som ligger ungefär 1,5 mil söder om Jönköping. I dessa lokaler huserar företaget än i dag.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.062