23948sdkhjf

Diab startar konsultverksamhet

CCG (Composites Consulting Group) är DIAB Goups nya satsning inom kompositområdet och företaget är i full gång med att rekrytera personal.
CCG är ett oberoende konsultbolag inom DIAB Group, med uppgift att leverera tekniska lösningar och produkter i världsklass inom kompositmaterial, för att bidra till utveckling av innovativa produkter, skriver DIAB i ett pressmeddelande.

DIABs CEO Anders Paulsson kommenterar: “Vi är väldigt nöjda eftersom vi vet att det finns ett stort behov av teknikservice inom kompositområdet – förfrågningarna ökar konstant.

Rekryterat chef från Epsilon
Under ledning av den nyligen utnämnde chefen för CCG, Lennart Thålin, kommer CCG att expandera sin globala kapacitet genom rekrytering av erfarna kompositingenjörer.

Lennart kommer till DIAB med omfattande erfarenheter från konsult/teknikområdet då han lämnar Epsilon, ett av de stora företagen inom konsultverksamheten.

DIABs CEO Anders Paulsson tillägger: ”För att möta marknadens efterfrågan rekryterar vi för att utöka organisationen. CCG välkomnar sökande med teknisk bakgrund från kompositområdet."

DIAB Group är leverantör av lösningar och kärnmaterial för sandwich-konstruktioner, huvudsakligen riktad mot vindkraft, den marina sektorn (fritidsbåtar liksom handels- och militärfartyg), transport, flyg/rymd och industri (off-shore, byggnader och LNG).
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.236