23948sdkhjf

Order på logistiklösningar för 22 Mkr

Midroc Crane Systems har fått ett flertal order på logistiklösningar till stål- och bilindustrin.
Orderna gäller nyleveranser och uppgraderingar till SSAB samt en exportorder med Mercedes som slutkund.

Logistiklösningar för SSAB
Midroc Crane Systems har på kort tid erhållit ett antal nya uppdrag, främst inom området logistiklösningar för industrin i form av automatiserade lager fö coils (plåt på rulle) för SSAB.

För SSAB i Borglänge gäller orderna dels ett tillägg av lagersystem till Midrocs tidigare kranleveranser och dels lagerstyrning för 9 kranar till kallvalsverket.

Vidare har en viktig order till SSAB i Finspång säkrats i form av en komplett leverans av logistiklösning med kran med styrning, säkerhetssystem och lagersystem.

Mercedes AG
Mercedes AG bygger en helt ny bilfabrik i Ungern i staden Kecskemét, 80 km sydost om Budapest.

Investeringen omfattar motsvarande 8 miljarder kronor, där man med början 2012 ska tillverka efterträdarna till nuvarande A- och B-klass.

Tillsammans med sin kranpartner Bang Kransysteme har Midroc Crane Systems erhållit ett uppdrag som består elkonstruktion, styrsystem och elutrustning till totalt 6st produktionskranar åt Mercedes nya anläggning.

– Projektet innebär ett fördjupat samarbete med vår partner Bang samt en helt ny marknad för Midroc Crane systems, säger Jonas Kjerrman, ansvarig för Midroc Crane Systems i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.062