23948sdkhjf

Här är Stena Components nye försäljningschef

Ska jobba med att vidareutveckla leveranserna av metallkomponenter till den nordiska verkstadsindustrin.
Anders Broberg blir ny försäljnings- och marknadschef på Stena Components från den 1 juni. Det skriver företaget i ett pressmeddelande.

Han har en flerårig bakgrund inom Trelleborgskoncernen och kommer närmast från bolagets verksamhet i Kalmar där han verkat med titeln Global Director Sales & Marketing.

– Jag är oerhört glad att vi får med oss Anders Broberg i vårt team och är övertygad om att han kommer att bidra med både god erfarenhet och stort engagemang i vårt arbete med att vidareutveckla Stena Components i leverans av metallkomponenter i alla faser från ämne till fullt färdig produkt till nordisk verkstadsindustri, säger Stena Components vd Jan Fjeldså.

Stena Components erbjuder maskinbearbetade metallkomponenter med kundanpassad förädlingsgrad. Bolaget är nybildat och verkar som ett eget affärsområde inom koncernen Stena Metall.

Verksamheter bedrivs i Nybro och Molkom. Molkom är en tätort i Karlstads kommun medan Nybro ligger i Kalmar län.

Stena Components arbetar med gas och plasmaskärning av grovplåt och maskinbearbetning av metallkomponenter. De sitter på hela processen från ritningar, avancerad bearbetning till efterbehandling.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.141