23948sdkhjf

Nöjda Motekarrangörer

Mässarrangörerna för Elmia Motek konstaterar efter mässans sista dag att plattformen, som utvecklats i nära samarbete med branschen, fungerar.
Automation som den ser ut i verkligheten. Det har varit en av grundtankarna under utformningen av Elmia Motek.

När mässan startade i tisdags höjdes många positiva röster för utbudet av helhetslösningar.

– Både besökare och utställare har uttryckt stor uppskattning för att mässan har visat upp produkter och komponenter så som de används i färdiga system, säger Elmia Moteks programansvarige Johan Ingemansson i ett pressmeddelande.

Speglar verkligheten
Mässan som i år hade 189 utställare besöktes av 4 102 personer under tre dagar.

– Visst kan man alltid ha en önskan om ännu mer folk på mässgolvet, men besökarantalet ligger i linje med Elmia Moteks nischade mässkoncept med fokus på kvalitet. Besökarna speglar verkligheten, då företagen i dagsläget sänder färre medarbetare till mässorna, men där de besökare som kommer har ett tydligt uppdrag och mål med sitt mässbesök, säger Johan Ingemansson.

Uppskattad mässa
De ledande företagen har varit närvarande, komponenttillverkare har samspelat med maskinbyggare och den nischade inriktningen har uppskattats av besökarna.

- Vår upplevelse är att frapperande många besökare har kommit med konkreta förfrågningar och investeringsuppdrag, säger Johan Ingemansson
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063